Stap 1 van 2

50%
  • Start direct uw aanvraag

    Check direct of u in aanmerking komt door de twee vragen hieronder te beantwoorden. Komt u in aanmerking? Dan nemen we binnen 48 uur contact met u op om de mogelijkheden op maat te bespreken.
  • Snel een voorstel
    Zeer
    flexibel
    Eenvoudige aanvraag

Wenst u meer informatie over de snelheid van de aanvraagprocedure of ons acceptatiebeleid? Klik dan hier

Wat is incassobeheer?

Heeft uw klant nog steeds niet betaalt of wilt u structureel sneller betaalt krijgen? Atlantis Financiers int uw factuur/facturen op een professionele en persoonlijke wijze. U verstuurt zelf de factuur en wij gaan achter de betaling aan. Zo hoeft u niet uw vaste klanten te bellen waar het geld blijft. Bij ons gaat het incassobeheer in samenspraak, met respect voor uw zakenrelatie. Op die manier krijgt u uw geld, maar behoudt u ook uw klanten.

Atlantis Financiers is een ervaren financier voor het MKB. We bekijken in welke vorm een lening het beste bij uw bedrijf past, echter durven wij meer risico’s te nemen dan de gemiddelde financier. Hierdoor zijn er vaak meer mogelijkheden dan u wellicht voor ogen heeft. Tevens zijn wij naast het financieren, ook gespecialiseerd in debiteurenbeheer.

U kunt, wanneer u ondernemer bent met een minimale jaaromzet van €250.000, middels het formulier hiernaast een financieringsaanvraag indienen. Er wordt doorgaans binnen 48u contact met u opgenomen over de mogelijkheden.

Zelf de touwtjes in handen

Bij Atlantis Financiers gaat incassobeheer uitsluitend in samenspraak. U behoudt de controle, wij verzorgen de uitvoering. Wanneer u klant bent van ons, kunt u gebruik maken van de online cockpit. Deze biedt een helder overzicht over de openstaande facturen, recent binnengekomen betalingen en facturen die al voldaan hadden moeten zijn. Doordat wij enkel in samenspraak handelen, houdt u zelf de touwtjes in handen.

Zo weet u zeker dat er niets gebeurt waar u niet voor de volle 100% achter staat. Daarnaast gaat Atlantis voor u achter niet-betalende debiteurs aan. Zo blijft uw zakenrelatie behouden, maar krijgt u wel uw geld. Wanneer uw klant een factuur lijkt te zijn vergeten of er is iets misgegaan met de levering, kan het zo zijn dat de factuur nog niet is voldaan. Wij doen dan een vriendelijk verzoek tot betaling, met respect voor uw relatie.

Onze minnelijke aanpak binnen de pre-incasso is voor uw klant vrij van extra kosten, we zorgen slechts voor een handige reminder. We brengen de openstaande factuur weer onder de aandacht, zodat u doorgaans spoedig op de betaling kunt rekenen. Uw laatste aanmaning wordt geprint op ons pre-incasso briefpapier en verstuurd in een blanco envelop. Wij versturen deze laatste aanmaning uit uw naam, maar op ons briefpapier. Bij deze aanmaning zitten geen extra kosten. Het voordeel van deze laatste aanmaning op ons briefpapier is dat de relatie met uw klant behouden blijft. De pre-incasso brief leidt in 80% van de gevallen tot betaling.

Debiteurenbeheer

Nemen uw debiteuren onnodig veel tijd in beslag? Groeit de administratie met het jaar en kost het u waardevolle tijd om te ondernemen? Wij nemen het volledige debiteurenbeheer voor u uit handen. We incasseren vorderingen, vanaf het moment dat u de factuur verstuurt. In onze online cockpit kunt u precies zien welke debiteur netjes op tijd heeft betaald en welke facturen er nog open staan. Op die manier kunt u zich volledig richten op het ondernemen.

Daarnaast is het zo dat bij ons het debiteurenbeheer meegroeit met uw portefeuille. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van ons Impuls Krediet, groeit deze financiering mee met uw debiteurenportefeuille. Op die manier kunt u zich volledig focussen op uw onderneming. U hoeft zich niet meer bezig te houden met niet-betalende debiteuren: dit doen wij voor u. Daarnaast is het zo dat wanneer u gebruik maakt van het Impuls Krediet van Atlantis financiers, u niet meer op uw geld hoeft te wachten.

Wij beschermen u niet alleen tegen niet-betalende klanten, maar verstrekken hierop ook nog financiering. Wij geven een maximale dekking en financieren tot 100% van uw openstaande facturen. Zowel in Nederland als het buitenland. Wij zorgen ervoor dat u uw werkkapitaal direct kunt uitbreiden. Met een Impuls Krediet van Atlantis Financiers heeft u zekerheid over uw werkkapitaal.

Incasso

Wanneer uw debiteur weigert over te gaan tot betaling, zelfs na meerdere herinneringen, gaat Atlantis Financiers actief aanmanen. Wij sturen een officiële indrukwekkende brief, sturen e-mails en bellen uw debiteur. We zitten er bovenop om de betaling te incasseren, en laten niet zomaar los. Waar wij onze tanden in zetten, houden we aan vast. We blijven brieven en e-mails sturen en bellen, net zo lang tot uw debiteur tot betaling overgaat. Daarnaast beschikken wij over een palet aan mogelijkheden vanuit de minnelijke tot aan de juridische fase.

Sorteert de vriendelijke aanpak onvoldoende effect? We beschikken over de juridische middelen om beslag te laten leggen, te dagvaarden of een faillissement aan te vragen. Het is het resultaat dat telt, wij incasseren uw openstaande facturen. Wacht niet te lang met het ter incasso geven van een vordering. De ervaring leert dat een debiteur zich heus bewust is van het niet nakomen van zijn verplichting. En hoe eerder Atlantis Financiers het incassotraject inzet, hoe groter de kans op een buitengerechtelijke afwikkeling.

Atlantis Financiers kan u helpen

Wanneer u ondernemer bent met een minimale jaaromzet van €250.000 en met een financieringsbehoefte, bent u bij Atlantis Financiers aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren financier voor het MKB. We bekijken in welke vorm een lening het beste bij uw bedrijf past, echter durven wij meer risico’s te nemen dan de gemiddelde financier. Hierdoor zijn er vaak meer mogelijkheden dan u wellicht voor ogen heeft. Tevens zijn wij naast het financieren, ook gespecialiseerd in debiteurenbeheer.

Wanneer u een financiering wilt, kunt u via onderstaande knop een financieringsaanvraag indienen. Wanneer wij deze correct en compleet hebben ontvangen, wordt er doorgaans binnen 48u contact met u opgenomen over de mogelijkheden.

Wij verstrekken alleen zakelijke leningen. Wanneer u niet aan de omzeteis voldoet, kunnen we u helaas niet verder helpen.