Bent u al klant?

Log dan in via uw persoonlijke klantomgeving en stuur uw aanvraag rechtstreeks in

Heeft u hulp nodig?

Neem dan contact met ons op per telefoon, whatsapp of maak direct een afspraak.

Direct financiering aanvragen voor de groei van uw bedrijf

Financieren is altijd maatwerk. Om een goed beeld te krijgen van uw wensen vragen wij u om uw aanvraag zo compleet mogelijk in te vullen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij doorgaans binnen 48 uur contact met u op.

Waarom een zakelijke lening afsluiten?

Heeft u ideeën en plannen om uw onderneming te laten groeien? Hiervoor is vrijwel altijd geld voor nodig. Soms is de omzet er wel maar moet u nog wachten op de daadwerkelijke betaling. Wanneer u moet wachten op betalingen dan staat uw onderneming stil. Een zakelijke lening kan u helpen om deze periode te overbruggen zodat u direct aan de slag kunt met de groei van uw onderneming.

Voor wie is de zakelijke lening geschikt?

Vrijwel ondernemingsvormen kunnen aanspraak maken op een zakelijke lening. Het is belangrijk dat u in bezit bent van een KvK nummer en een BTW nummer. Bezit u een bestaande onderneming en wilt u deze opnieuw zakelijk financieren? Dan bekijkt Atlantis Financiers de voorgaande jaren, de cijfers geven uiteraard een beeld van de onderneming. Maar dit is niet doorslaggevend bij een kredietaanvraag. Wanneer uw cijfers dus dalende zijn, om welke reden dan ook, dan betekent dit niet dat uw kredietaanvraag automatisch wordt afgewezen. Dien een aanvraag in en dan bekijken wij uw situatie.

Wat kunt u doen met een zakelijke lening?

Impuls Krediet

Openstaande facturen zorgen voor een grote aanslag op uw werkkapitaal. Heeft u al eens gedacht aan een Impuls Krediet bij Atlantis Financiers? Bij Atlantis Financiers krijgt u direct geld in rekening-courant met uw debiteurenportefeuille als onderpand. U heeft meteen de mogelijkheid om uw bedrijf uit te breiden.

Lease

Wilt u bedrijfsmiddelen leasen om uw werkkapitaal te behouden en te kunnen investeren? Atlantis Financiers biedt u hierin de uitkomst. U kunt met een zakelijke lease sneller uitbreiden en investeren in nieuwe bedrijfsmiddelen, zonder dat uw financiële positie of slagkracht in het geding komt. Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar de voordelen!

Ondernemerskrediet

Een ondernemerskrediet helpt u snel en verantwoord te investeren. In samenwerking met Atlantis Financiers zorgen we voor een passend krediet, welke u kunt aflossen op het moment dat u uitkomt. Rendeert de investering sneller dan verwacht of heeft u aan de andere kant meer tijd nodig? Geen probleem, in samenspraak met u, stemmen we het bedrijfskrediet geheel op basis van uw wensen af.

Een zakelijke lening afsluiten met een BKR-registratie

Over het algemeen levert een negatieve BKR-registratie problemen op wanneer u een zakelijke lening wilt afsluiten. Echter bij Atlantis Financiers is dat minder van belang. Hier kijken we naar uw gehele situatie. Als ondernemer bent u continu in ontwikkeling. Waar banken u slecht van dienst kunnen zijn, voorziet Atlantis Financiers midden- en kleinbedrijven van passende financieringen.

Zakelijk lenen zonder jaarcijfers

Heeft u nog geen jaarcijfers of ondernemersplan, dan kan Atlantis Financiers u van dienst zijn. Bij Atlantis Financiers wordt er verder gekeken dan enkel de cijfers of wat u kan aantonen op papier. Immers toont dit maar één deel van uw verhaal als ondernemer. Wij kijken naar u als ondernemer, wat de positieve punten zijn binnen uw bedrijf en wat het investeringsdoel is.