Bent u al klant?

Log dan in via uw persoonlijke klantomgeving

Financieren
Factoring
Vastgoed financieringen

Impuls KredietCommercial Finance

➝ Direct geld
➝ Flexibel en wendbaar
➝ Zorgeloos ondernemen

voorraadfinanciering

Krediet op basis van uw openstaande debiteurensaldo

Openstaande facturen zorgen voor een grote aanslag op uw werkkapitaal. Heeft u al eens gedacht aan een Impuls Krediet bij Atlantis Financiers? Bij Atlantis Financiers krijgt u direct geld in rekening-courant met uw debiteurenportefeuille als onderpand. U heeft meteen de mogelijkheid om uw bedrijf uit te breiden.

Wat is een Impuls Krediet?

U heeft uw product geleverd en gefactureerd. Echter heeft uw klant tot op heden nog niet kunnen betalen. Atlantis Financiers beschermt u niet alleen tegen niet-betalende klanten, wij verstrekken hierop ook nog financiering. Wij geven een maximale dekking en financieren tot 100% van uw openstaande facturen. Zowel in Nederland als in het buitenland. Wij zorgen ervoor dat u uw werkkapitaal direct kunt uitbreiden. Met een Impuls Krediet van Atlantis Financiers heeft u zekerheid over uw werkkapitaal.

Hoe werkt Impuls Krediet?

Het Impuls Krediet werkt als volgt: u maakt kenbaar aan Atlantis Financiers hoeveel uw openstaande debiteurenportefeuille bedraagt, vervolgens ontvangt u hiervoor een bedrag om direct te kunnen investeren in uw onderneming. Uw debiteurenportefeuille dient als onderpand voor Atlantis Financiers. Het voordeel is dat u direct beschikt over vermogen, in plaats van een openstaande vorderingen op uw klanten. Andere voordelen zijn onder andere de ruime kredietvoorwaarden. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met één van onze medewerkers.

financiering

Op zoek naar financiering?

Maak nu een afspraak

U bent op zoek naar financiering om uw plannen te realiseren. Wij helpen u graag met de voorbereiding en het kiezen van de beste oplossing.