Bent u al klant?

Log dan in via uw persoonlijke klantomgeving

Legal & Collections

KredietverzekeringZo blijft uw bedrijf in beweging

➝ Kredietverzekering verzekerd betaling van facturen
➝ Geen zorgen op het gebied van incasso
➝ Risicovrij ondernemen

kredietverzekering
kredietverzekering

Waarom een kredietverzekering?

Een kredietverzekering zorgt ervoor dat uw bedrijf geen risico’s meer loopt. U bent verzekerd van betaling van openstaande facturen. Mocht één van uw klanten zijn plichten niet nakomen omtrent een betaling, dan blijft uw bedrijf beschermt. Uw klant kan bijvoorbeeld failliet gaan of niet binnen de gestelde termijn betalen. Hierin biedt deze verzekering veiligheid.

Waarom bij Atlantis Financiers?

Atlantis Financiers biedt u een vaste contactpersoon. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan staat deze persoon voor u klaar. Atlantis Financiers kijkt naar u, als persoon. Wij bieden u graag de verzekering die aansluit bij uw wensen. Neem vandaag nog contact met ons op over de voorwaarden!

contactpersoon

Overige diensten van Atlantis Financiers?

Naast een kredietverzekering biedt Atlantis Financiers ook een tal van andere diensten aan. Zo kunt bij ons terecht voor debiteurenbeheer, pre-incasso en incasso. Met debiteurenbeheer geeft u uw beheer uit handen, maar houdt daarbij wel stevig de touwtjes in handen terwijl wij zorgen voor een tijdige betaling. Met pre-incasso dienen wij eerst een vriendelijk verzoek in zonder extra kosten, dit gaat in samenspraak met u. Mocht dit niet baten, dan stellen wij onze incasso service voor. Atlantis Financiers is zeer vasthoudend en blijft actief aanmanen. Daarnaast bieden wij juridische mogelijkheden.