Bent u al klant?

Log dan in via uw persoonlijke klantomgeving

Navigatie

Bedrijfshistorie

Atlantis Financiers N.V. heeft zich door middel van eigen vermogen en vreemd vermogen op de kaart weten te zetten als financier. In eerste instantie was de main purpose om een aandeel te nemen in een onderneming (participeren). Door de tijd heen hebben we veel ondernemers gesproken en hierdoor wisten wij waar ondernemers naar zochten op de markt. Financieren in welke vorm dan ook is voor een onderneming met ambities niet weg te denken. Factoring is onze hoofddienstverlening, maar ook voor debiteurenbeheer op hoog niveau draaien wij onze handen niet om.

 • 2013

  Think big

  Als beginnende participatiemaatschappij hoorden wij tijdens het netwerken veel wat ondernemers écht nodig bleken te hebben binnen de financieringsbranche. Door te denken in oplossingen hebben wij ons als jonge onderneming zéér snel op de kaart weten te zetten.

 • 2014

  We search, we compare, you save

  In dit jaar zijn wij ons gaan richten op factoring en debiteurenbeheer. We hebben een sterk team gevormd met professionals op gebied van financiën, bedrijfskunde en wet- en regelgeving. Zo kwamen wij al gauw tot de conclusie dat een zak met geld niet altijd de oplossing is voor een geldtekort binnen een bedrijf. Door onze vele brainstormsessies kunnen wij ondernemers bieden wat ze écht voordeel zullen opleveren.

 • 2015

  Let’s go global

  Inmiddels zijn wij een grote speler op gebied van factoring en debiteurenbeheer. Ons team wordt uitgebreid en onze vestiging in België opent haar deuren.

 • 2016

  Fresh start

  Ondanks het jaar nog maar net is begonnen, heeft onze innovatieve manier van incasseren al zijn vruchten afgeworpen voor onze klanten. We merken op dat naast factoring, het debiteurenbeheer zorgt voor hogere omzetten van onze klanten. Doordat wij een ‘’zachtere’’ aanpak en tactiek hebben, brengt het de relatie tussen partijen niet in het geding.