Stap 1 van 2

50%
  • Start direct uw aanvraag

    Check direct of u in aanmerking komt door de twee vragen hieronder te beantwoorden. Komt u in aanmerking? Dan nemen we binnen 48 uur contact met u op om de mogelijkheden op maat te bespreken.
  • Snel een voorstel
    Zeer
    flexibel
    Eenvoudige aanvraag

Wenst u meer informatie over de snelheid van de aanvraagprocedure of ons acceptatiebeleid? Klik dan hier

Waarom een zakelijk krediet afsluiten?

Een zakelijk krediet afsluiten is voor veel ondernemers iets waar ze aan moeten geloven. Door de afsluiting van een zakelijk krediet kunt u investeringen doen en uw cashflow op gang houden. Onder de investeringen wordt verstaan: aanschaf van voorraad, bedrijfsauto’s of zelfs een bedrijfspand.

Atlantis Financiers is een ervaren financier voor het MKB. We bekijken in welke vorm een lening het beste bij uw bedrijf past, echter durven wij meer risico’s te nemen dan de gemiddelde financier. Hierdoor zijn er vaak meer mogelijkheden dan u wellicht voor ogen heeft. Tevens zijn wij naast het financieren, ook gespecialiseerd in debiteurenbeheer.

U kunt, wanneer u ondernemer bent met een minimale jaaromzet van €250.000, middels het formulier hiernaast een financieringsaanvraag indienen. Er wordt doorgaans binnen 48u contact met u opgenomen over de mogelijkheden.

Kredietsoorten

Bij Atlantis Financiers worden verschillende varianten van het zakelijk krediet aangeboden. Het is namelijk zo dat er sowieso niet één soort zakelijk krediet is, net als dat er niet één soort bedrijf is. Welk zakelijk krediet dus het beste bij uw bedrijf past, is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste moet u kijken naar wat u wilt bereiken met het krediet. Daarna moet u een kredietverstrekker vinden die goed bij u past, met voorwaarden en eisen waar u aan voldoet. Het is daarom aan te raden om een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u zich kunt verdiepen in wat de kredietverstrekker te bieden heeft en of dit bij uw bedrijf past.

Een van de kredieten die door Atlantis Financiers wordt aangeboden, is het Ondernemers Krediet. Een ondernemerskrediet helpt u snel en verantwoord te investeren. In samenwerking met Atlantis Financiers zorgen we voor een passend krediet, welke u kunt aflossen op het moment dat u uitkomt. Rendeert de investering sneller dan verwacht of heeft u aan de andere kant meer tijd nodig? Geen probleem, in samenspraak met u, stemmen we het bedrijfskrediet geheel op basis van uw wensen af. Hierin biedt Atlantis Financiers maximale flexibiliteit.

Een ander krediet dat wij aanbieden is het Impuls Krediet. Hierbij wordt u niet alleen beschermt tegen niet-betalende debiteurs, u krijgt ook tot 100% financiering op openstaande facturen. Zowel in Nederland als in het buitenland.

Kosten

Een krediet is nooit gratis, een zakelijk krediet dus ook niet. De hoogte van de kosten die u moet betalen is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste speelt mee welke aanbieder u uitkiest. De kosten verschillen namelijk per aanbieder. Zo kunt u bij de ene aanbieder duurder uit zijn dan bij de andere. Maar dat is niet het enige wat de hoogte van de kosten bepaalt.

Zo wordt de hoogte van de rente mede bepaalt door hoe kredietwaardig u bent en hoe hoog uw omzet is. Wanneer u namelijk kredietwaardig bent, betaalt u altijd op tijd. Dit zorgt ervoor dat het makkelijker is voor u om een zakelijk krediet af te sluiten. Ook de hoogte van uw omzet heeft hier invloed op. Wanneer u een succesvol bedrijf hebt, is het gemakkelijker om een zakelijk krediet af te sluiten. Daarnaast zorgt zowel kredietwaardigheid als een hoge omzet ervoor dat u hoogstwaarschijnlijk een lagere rente moet betalen. Dit omdat u er hiermee voor zorgt dat de kredietverstrekker een lager risico loopt.

Daarnaast moet u rekening houden met afsluit- en provisiekosten. Ook hierbij is de hoogte van de kosten afhankelijk van welke aanbieder u kiest. Bij de ene aanbieder zullen deze kosten hoger zijn dan bij de andere aanbieder. Het is echter belangrijk om niet te kiezen voor de aanbieder met de laagste kosten, maar met voorwaarden die het beste bij u en uw bedrijf passen. Uiteindelijk sluit u een zakelijk krediet af om in uw bedrijf te investeren, en wanneer dit niet gaat is het hele nut van het zakelijke krediet weg.

Afsluiten

Wanneer u een zakelijk krediet wilt afsluiten, is het belangrijk om alles goed op een rijtje te hebben. Waarom wilt u een krediet afsluiten? Wat wilt u met het geld bereiken? Wanneer u als startende ondernemer een krediet wilt afsluiten, is het verstandig om een goed uitgeschreven ondernemersplan te hebben.

Daarnaast is het aan te raden om goed op papier te hebben wat u met het geld wilt bereiken. Ga ook bij uzelf na of het zakelijk krediet echt nodig is. Sommige aankopen kunnen worden uitgesteld. Is de aankoop echter van groot belang voor uw bedrijf, dan is een krediet wel echt nodig. En zal u dus goed voorbereid op zoek moeten naar een kredietverstrekker die bij u en uw bedrijf past.

Atlantis Financiers kan u helpen

Wanneer u ondernemer bent met een minimale jaaromzet van €250.000 en met een financieringsbehoefte, bent u bij Atlantis Financiers aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren financier voor het MKB. We bekijken in welke vorm een lening het beste bij uw bedrijf past, echter durven wij meer risico’s te nemen dan de gemiddelde financier. Hierdoor zijn er vaak meer mogelijkheden dan u wellicht voor ogen heeft. Tevens zijn wij naast het financieren, ook gespecialiseerd in debiteurenbeheer.

Wanneer u een financiering wilt, kunt u via onderstaande knop een financieringsaanvraag indienen. Wanneer wij deze correct en compleet hebben ontvangen, wordt er doorgaans binnen 48u contact met u opgenomen over de mogelijkheden.

Wij verstrekken alleen zakelijke leningen. Wanneer u niet aan de omzeteis voldoet, kunnen we u helaas niet verder helpen.