Stap 1 van 2

50%
  • Start direct uw aanvraag

    Check direct of u in aanmerking komt door de twee vragen hieronder te beantwoorden. Komt u in aanmerking? Dan nemen we binnen 48 uur contact met u op om de mogelijkheden op maat te bespreken.
  • Snel een voorstel
    Zeer
    flexibel
    Eenvoudige aanvraag

Wenst u meer informatie over de snelheid van de aanvraagprocedure of ons acceptatiebeleid? Klik dan hier

Waarom een zakelijke lening afsluiten?

Wanneer u ondernemer bent, kan het goed zijn dat u een zakelijke lening nodig hebt. Met een zakelijke lening kunt u bijvoorbeeld uw cashflow op gang houden, voorraden aankopen of een bedrijfspand kopen. Kortom, een zakelijke lening helpt u om het maximale uit uw bedrijf te halen en uw bedrijf uit te breiden.

Atlantis Financiers is een ervaren financier voor het MKB. We bekijken in welke vorm een lening het beste bij uw bedrijf past, echter durven wij meer risico’s te nemen dan de gemiddelde financier. Hierdoor zijn er vaak meer mogelijkheden dan u wellicht voor ogen heeft. Tevens zijn wij naast het financieren, ook gespecialiseerd in debiteurenbeheer.

U kunt, wanneer u ondernemer bent met een minimale jaaromzet van €250.000, middels het formulier hiernaast een financieringsaanvraag indienen. Er wordt doorgaans binnen 48u contact met u opgenomen over de mogelijkheden.

Onderzoek doen

Voordat u een zakelijke lening aanvraagt, is het verstandig om onderzoek te doen. Er is namelijk niet één soort zakelijke lening. Zoek op welke verschillende zakelijke leningen er zijn, wat u met welke lening kunt doen en welke het beste bij u, uw bedrijf en uw plannen past. Daarnaast moet u onderzoek doen naar de verschillende kredietaanbieders. Voorwaarden en kosten kunnen namelijk verschillen per aanbieder.

Het is van belang dat u de kredietverstrekker kiest die het beste bij u past qua voorwaarden. Wanneer een kredietverstrekker veel en strenge voorwaarden heeft waar u aan moet voldoen, is de kans dat u in de problemen komt groter. Het is handiger als de voorwaarden helder en duidelijk zijn. Ook is het gunstig als u de kredietverstrekker kiest die het goedkoopst is, zodat u niet duurder uit bent dan nodig is.

Wanneer u geen verstand heeft van kredietverstrekkers en het aanvragen van een zakelijke lening, is het een idee om een onafhankelijke adviseur in te schakelen. Hij of zij kan u helpen met het kiezen van een kredietverstrekker. Daarnaast weet de adviseur van de wetgeving m.b.t. financiële dienstverlening. Zo kan hij of zij u behoeden voor het tekenen van bijvoorbeeld een wurgcontract.

Waarvoor heeft u een zakelijke lening nodig?

Voordat u onderzoek doet of een lening aanvraagt, is het van belang voor uzelf en voor de kredietverstrekker om duidelijk te hebben waar u het geld voor nodig hebt. Bovendien zorgt het ervoor dat u meer kans hebt op het verkrijgen van een krediet, wanneer u goed kunt onderbouwen waar u dit geld voor nodig hebt. Daarnaast gaat u op deze manier bij uzelf na of een zakelijk krediet echt noodzakelijk is, of dat wat u met het geld wilt doen, ook kan wachten.

Wanneer u tot de conclusie bent gekomen dat u het geld nodig hebt en de aankoop dus niet kan wachten, is het tijd om duidelijk op papier te zetten hoeveel geld u wilt lenen, wat voor krediet u daarvoor wilt afsluiten en waarvoor u dit gaat gebruiken. Zoals eerdergenoemd zijn er verschillende soorten van een zakelijke lening. Zo biedt Atlantis Financiers het Impuls Krediet. Hierbij wordt u niet alleen beschermt tegen niet-betalende debiteurs, u krijgt ook tot 100% financiering op openstaande facturen. Zowel in Nederland als in het buitenland.

Een ander krediet dat door Atlantis Financiers wordt aangeboden is het Ondernemers Krediet. Een ondernemerskrediet helpt u snel en verantwoord te investeren. In samenwerking met Atlantis Financiers zorgen we voor een passend krediet, welke u kunt aflossen op het moment dat u uitkomt. Rendeert de investering sneller dan verwacht of heeft u aan de andere kant meer tijd nodig? Geen probleem, in samenspraak met u, stemmen we het bedrijfskrediet geheel op basis van uw wensen af. Hierin biedt Atlantis Financiers maximale flexibiliteit.

Kosten

Bij een lening komen altijd extra kosten. Bij een zakelijke lening dus ook. Hoe hoog deze kosten zijn, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo ligt dat ten eerste aan de aanbieder die u kiest. Per aanbieder kunnen de kosten namelijk verschillen. Op die manier kunt u bij de ene aanbieder duurder uit zijn dan bij de andere.

Naast dat u moet kijken of u niet onnodig duurder uit bent met de kredietverstrekker die u wilt kiezen, moet u ook rekening houden met afsluit- en provisiekosten. De hoogte van deze kosten is namelijk ook afhankelijk van de aanbieder die u kiest. U moet natuurlijk rekening houden met de kosten, maar kies niet blind voor de aanbieder die het goedkoopst is. Kies altijd voor de aanbieder die het beste bij uw plannen en uw onderneming past, zodat u met het krediet het maximale uit uw bedrijf kunt halen.

Atlantis Financiers kan u helpen

Wanneer u ondernemer bent met een minimale jaaromzet van €250.000 en met een financieringsbehoefte, bent u bij Atlantis Financiers aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren financier voor het MKB. We bekijken in welke vorm een lening het beste bij uw bedrijf past, echter durven wij meer risico’s te nemen dan de gemiddelde financier. Hierdoor zijn er vaak meer mogelijkheden dan u wellicht voor ogen heeft. Tevens zijn wij naast het financieren, ook gespecialiseerd in debiteurenbeheer.

Wanneer u een financiering wilt, kunt u via onderstaande knop een financieringsaanvraag indienen. Wanneer wij deze correct en compleet hebben ontvangen, wordt er doorgaans binnen 48u contact met u opgenomen over de mogelijkheden.

Wij verstrekken alleen zakelijke leningen. Wanneer u niet aan de omzeteis voldoet, kunnen we u helaas niet verder helpen.