Bent u al klant?

Log dan in via uw persoonlijke klantomgeving

Legal & Collections

Actieve incassoActieve incasso die overtuigt

➝ Actieve incasso
➝ Vasthoudend
➝ Juridische mogelijkheden

Actieve incasso
Actief aanmanen

Wat is Actieve incasso?

Weigert uw debiteur over te gaan tot betaling, zelfs na meerdere keren herinneren? Atlantis Financiers maant actief aan. We sturen een officiële indrukwekkende brief, sturen emails en bellen uw debiteur. We zitten er voor u bovenop om de betaling te incasseren.

Vasthoudende incasso service

Wij laten niet zomaar los, waar we onze tanden in zetten houden we aan vast. We blijven bellen, brieven sturen en mailen, net zo lang tot uw debiteur betaalt. Atlantis Financiers beschikt over een palet aan mogelijkheden vanuit de minnelijke tot aan de juridische fase.

incasso

Juridische mogelijkheden

Sorteert de vriendelijke aanpak onvoldoende effect? We beschikken over de juridische middelen om beslag te laten leggen, te dagvaarden of een faillissement aan te vragen. Het is het resultaat dat telt, wij incasseren uw openstaande facturen. Neem vandaag nog contact op over de voorwaarden.

Beslis snel voor actieve incasso

Wacht niet te lang met het ter incasso geven van een vordering. De ervaring leert dat een debiteur zich heus bewust is van het niet nakomen van zijn verplichting. En hoe eerder Atlantis Financiers het incassotraject inzet, hoe groter de kans op een buitengerechtelijke afwikkeling.