Bent u al klant?

Log dan in via uw persoonlijke klantomgeving

Legal & Collections
Collections in samenspraakPre-incasso

➝ Vriendelijk verzoek
➝ Geen extra kosten
➝ Aanpak in overleg

pre-incasso-Collections-in-samenspraak

Vriendelijk verzoek

Lijkt uw klant een factuur te zijn vergeten of is er wellicht iets misgegaan met de levering? We doen een vriendelijk verzoek tot betaling, altijd met respect voor uw relatie. Pre-incasso helpt u debiteuren na te lopen en openstaande betalingen te innen.

Geen extra kosten

Onze minnelijke aanpak binnen de pre-incasso is voor uw klant vrij van extra kosten, we zorgen slechts voor een handige reminder. We brengen uw openstaande factuur weer onder de aandacht, zodat u doorgaans spoedig op de betaling kunt rekenen.

Pre-incasso brief

Uw laatste aanmaning wordt geprint op ons pre-incasso briefpapier en verstuurd in een blanco envelop. Wij versturen deze laatste aanmaning uit uw naam, maar op ons briefpapier. Echter ontbreken op deze aanmaning de betalingsgegevens van Atlantis Financiers en komen alle gelden, inclusief de administratiekosten, rechtstreeks toe aan de opdrachtgever. De in deze brief opgenomen administratiekosten dekken in ieder geval de kosten voor deze brief. Het voordeel van deze laatste aanmaning op ons briefpapier is dat de relatie met uw klant behouden blijft. De pre-incasso brief leidt in 80% van de gevallen tot betaling.