Bedrijfsfinanciering voor de horeca

Bent u al klant?

Log dan in via uw persoonlijke klantomgeving

Legal & Collections

Bedrijfsfinanciering in de horecaZo blijft uw bedrijf in beweging

➝ Investeer in uw groei
➝ Snel en makkelijk aangevraagd
➝ Financiering op maat

creditcheck aanvragen

Waarom bedrijfsfinanciering aanvragen in de horeca?

In de horeca bent u afhankelijk van personeel, apparatuur, voorraad etc. Deze dingen zijn allemaal nodig om uw klanten te servicen. Met specialitisch personeel kunt u bijv. nieuwe diensten (eten & drinken) aanbieden. Om deze nieuwe diensten aan te kunnen bieden is mogelijk apparatuur nodig en voorraad.

Bent u bezig met de groei van uw onderneming? Veel ondernemers hebben de wens om hun onderneming te laten groeien. Om deze groei mogelijk te maken is vaak financiering nodig. Mogelijk heeft u wel de omzet om de financiering mogelijk te maken maar niet daadwerkelijk het geld op uw rekening. Het kan namelijk voorkomen dat de betaling nog binnen moeten komen. Investering worden dan steeds uitgesteld.

In deze situatie kunt besluiten bedrijfsfinanciering aan te vragen. Wanneer u uw bedrijfsfinanciering ontvangt, kunt u direct over gaan tot investeren.

Reverse Factoring

Hoe ziet een bedrijfsfinancierings aanvraag eruit?

Wanneer u bedrijfsfinanciering ontvangt, kunt u aan de slag met de groei van uw onderneming. De aanvraag begint met een offerte aanvraag. In de initiele aanvraag voorziet u ons van wat basisinformatie zodat wij een idee hebben over uw situatie. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een telefoongesprek om uw aanvraag door te nemen en uw situatie in kaart te brengen.

Uw aanvraag wordt vervolgens in behandeling genomen door onze financieel expert. U ontvangt dan een voorstel voor de bedrijfsfinanciering.

Bedrijfsfinanciering van Atlantis Financiers

Bij Atlantis Financiers vraagt u erg gemakkelijk een bedrijfsfinanciering aan. U ontvangt snel reactie en we denken met u mee. Atlantis Financiers biedt u graag een geheel persoonlijk advies op basis van uw wensen. Wij kijken naar wat u nodig heeft.

creditcheck voordelen