Bent u al klant?

Log dan in via uw persoonlijke klantomgeving

Financieren
Factoring
Optimale liquiditeit behoudenTraditionele Factoring

➝ Geen kredietrisico
➝ Hoge bevoorschotting
➝ Debiteurenbeheer uit handen

Bevoorschotting

Gebruik maken van Traditionele Factoring, bijvoorbeeld als alternatief voor American Factoring? We bieden een structurele oplossing, door uw complete debiteurenportefeuille over te nemen. Wij nemen de zorgen van u over en betalen facturen direct uit zodat u meteen verder kunt met uw onderneming. Na overdracht van uw vordering ontvangt u van ons bevoorschotting.

Beschikbaar werkkapitaal

Slecht betalende debiteuren zijn voor iedere onderneming een bron van zorg en ergernis. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met vooropgezette bedoeling te laat betalen. Hierin biedt traditionele factoring de uitkomst voor u. Atlantis Financiers neemt uw gehele debiteurenbeheer over zodat u geen kredietrisico’s meer heeft.

Investeren in bedrijfsmiddelen

Atlantis Financiers kan de gehele zorg voor de administratie van debiteuren overnemen, zo nodig inclusief het uitvoeren van aanmanings- en incassoprocedures, zowel voor de binnenlandse omzet als voor de export. Dit scheelt veel werk, administratieve rompslomp en kantoorkosten. Atlantis Financiers zorgt ervoor dat de vordering zo snel mogelijk wordt geïnd, waardoor de ondernemer is verzekerd van continuïteit in het debiteurenbeheer en van een solide aanpak.

Voldoen aan uw verplichtingen

Gebruik maken van Traditionele Factoring, bijvoorbeeld als alternatief voor American Factoring? We bieden een structurele oplossing, door uw complete debiteurenportefeuille over te nemen. Wij nemen de zorgen van u over en betalen facturen direct uit, zodat u meteen verder kunt met uw onderneming. Na overdracht van uw vordering ontvangt u van ons bevoorschotting.