Bent u al klant?

Log dan in via uw persoonlijke klantomgeving

Financieren
Factoring
Vastgoed financieringen

Structureel direct uw omzet innenReverse Factoring

➝ Directe uitbetaling
➝ Online inzicht
➝ Heldere communicatie

direct omzet innen
Reverse Factoring

Wat is Reverse Factoring?

American Factoring te ad hoc en Traditionele Factoring een te groot gevaar voor de relatie met uw debiteuren? Geen probleem, u kunt als alternatief gebruik maken van Reverse Factoring. Dit vormt een uitstekend alternatief, waarmee we u kundig van dienst kunnen zijn voor uw financieringsbehoefte.

Wat is Supply Chain Finance?

Supply Chain Finance, ook wel Reverse Factoring genoemd, is een verzamelbegrip voor verschillende financieringsoplossingen om de beschikbaarheid en kosten van werkkapitaal binnen een afnemer-leverancier relatie te optimaliseren. Met Supplier Finance, geschikt voor grote bedrijven met hoge inkoopvolumes, kan er extra liquiditeit in de keten worden gecreëerd.

Reverse Factoring

Waarom Reverse Factoring?

Uw bedrijf heeft voldoende cash (liquiditeit) nodig om salarissen en leveranciers te kunnen betalen, en om te investeren in bijvoorbeeld nieuwe machines en voorraden. Een tekort aan cash is één van de grootste bedreigingen voor het voortbestaan van ondernemingen. Daarom zijn er financiële instrumenten ontwikkeld, waarmee bedrijven extra cash kunnen genereren.

Reverse Factoring bij Atlantis Financiers

Eén van de methodes is om toekomstige kasstromen (geld waar de onderneming recht op heeft, maar nog niet heeft ontvangen) in een vroeg stadium te gelde maken. Het verkopen van de debiteurenportefeuille aan een Atlantis Financiers is daarvan een voorbeeld.